شقاوة كتكوته

عزيزي الزائر
ا
انت غير مسجل
بمنتدي شقاوة كتكوته

برجاء التسجيل
شقاوة كتكوته

اجتماعى ثقافى نسائى ترفيهى تعليمى

كتكوته يرحب باعضاءه ويعلن عن مسابقه الاشراف في المنتدي شقاوة كتكوته منتدي ليكي وليا يقدم احلي شقاوة وصفات الطبخ ارقي الازيا والموديلات والاكسسورات منتدي ديني وقصصي يقدم اغرب واحلي الصور منتدي شقاوة كتكوته يحتوي علي دردشه لتواصل بين الاعضاء والصحبه الحلوه

    فراخ محشية ارز بالكبد والقوانص

    شاطر
    avatar
    جنه
    مشرف عام
    مشرف عام

    عدد المساهمات : 684
    السٌّمعَة : 5
    تاريخ التسجيل : 05/04/2010

    فراخ محشية ارز بالكبد والقوانص

    مُساهمة من طرف جنه في الخميس 27 مايو 2010, 6:39 pm

    فراخ محشية ارز بالكبد والقوانص






    المقادير ..[size=24] [center]


    [size=16]فرخة متوسطة الحجم + بصلة كبيرة + ارز + عصير طماطم + سمن للتحمير
    ملح وفلفل اسود وحبهانوورق لورو + كبد وقوانص



    الطريقة ..


    اولآ ابشري البصلة وضعيها علي النار مع ملعقة سمن وقلبيها حتي تصفر قليلآ




    ثم ضعي عليها قطع القوانص والكبد وقليل من الفلفل الاسود وقلبي
    ثم ضعي الارز وطبعآ الملح المظبوط .. وقلبيهم حتي يتشرب الارز السمن




    ثم ضعي عليهم قليل جدآ من الماء وعندما يتشرب الارز الماء ويصبح نصف سوى
    ارفعيه من علي النار .. ثم احشي الفرخة بالخليط السابق واقفليها بالخلة





    ثم حمريها في السمن .. وضعيها في صنية وادهنيها بقليل من عصر الطماطم المتبل بالفلفل الاسود والملح
    وغطيها بورق فويل وضعيها في صنية مع كوبين من الماء وعدة فصوص من الحبهان وورق اللورو
    وادخليها في الفرن حتي تنضج .. وده شكلها الرائع بعد ما استوت

    فراخ محشية ارز بالكبد والقوانص






    المقادير ..[size=24] [center]


    [size=16]فرخة متوسطة الحجم + بصلة كبيرة + ارز + عصير طماطم + سمن للتحمير
    ملح وفلفل اسود وحبهانوورق لورو + كبد وقوانص



    الطريقة ..


    اولآ ابشري البصلة وضعيها علي النار مع ملعقة سمن وقلبيها حتي تصفر قليلآ




    ثم ضعي عليها قطع القوانص والكبد وقليل من الفلفل الاسود وقلبي
    ثم ضعي الارز وطبعآ الملح المظبوط .. وقلبيهم حتي يتشرب الارز السمن




    ثم ضعي عليهم قليل جدآ من الماء وعندما يتشرب الارز الماء ويصبح نصف سوى
    ارفعيه من علي النار .. ثم احشي الفرخة بالخليط السابق واقفليها بالخلة





    ثم حمريها في السمن .. وضعيها في صنية وادهنيها بقليل من عصر الطماطم المتبل بالفلفل الاسود والملح
    وغطيها بورق فويل وضعيها في صنية مع كوبين من الماء وعدة فصوص من الحبهان وورق اللورو
    وادخليها في الفرن حتي تنضج .. وده شكلها الرائع بعد ما استوت

    avatar
    اسد المنتدى
    عضو نشيط
    عضو نشيط

    عدد المساهمات : 1552
    السٌّمعَة : 7
    تاريخ التسجيل : 30/04/2010
    العمر : 34

    رد: فراخ محشية ارز بالكبد والقوانص

    مُساهمة من طرف اسد المنتدى في الجمعة 28 مايو 2010, 5:45 am

    تسلم ايدك

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء 21 نوفمبر 2017, 12:20 pm