--------------------------------------------------------------------------------
:
اولا الطريقه دى مختلفه بس طعمها تحفه واحده قالتلى عليها وجربتها وعجبتنى
اولا نسلق الفراخ جيدا ثم نخليها من العظم بعدين نشوح بصله كبيره + فلفلايه رومى كبيره فى القليل من السمن.
بعدين نفرم الفراخ المخليه والبصل والفلفل فى المفرمه .
بعدين نعمل القليل من البشاميل بس ثقيل شويه ونعجن الكفته بيه .
ونصبعها ونضعها فى البيض والبقساط ونحمرها فى السمن وبالهنا والشفا.وان شاء الله تعجبكم .
--------------------------------------------------------------------------------
كفته الفراخ علي الطريقه المصريه
كفته الفراخ
وصفه مجربه طعمه لذيذ جدا
المقادير
1- نصف كيلو فراخ بانيه
2- حبه بطاطس كبيره مسلوقه
3- 2 بصله متوسطه
4- 3فصوص ثوم
5- حزمه بقدونس الورق بس
6- 2بيضه
7- ملح - فلفل اسود بقسماط او دقيق اوفيجيتار زيت للقلي
الطريقه
تفرم الفراخ البانيه في الكبه
ونضع عليها جميع المقادير (البطاطس المسلوقه-البصل-الثوم- البقدونس-الملح-الفلفل )
ونضربهم جميعا لحد ما يبقو ناعمين وبعد ذلك نضع عليهم البيض ويخلطو جيدا
نبل ايدينا بالماء حتي لا تلتصق العجينه اثناء العمل وناخذ من الخليط ونشكلها اصابع اواقراص مثل البورجر
نضع الاقراص في البقسماط اوالفيجيتار مباشره بدون بيض لان الكفته بها بيض
ثم نقليها في الزيت ولما تحمر نشيلها علي ورق ماص للماده الدهنيه
وصفه مجربه
بالهنا والشفا
:
اولا الطريقه دى مختلفه بس طعمها تحفه واحده قالتلى عليها وجربتها وعجبتنى
اولا نسلق الفراخ جيدا ثم نخليها من العظم بعدين نشوح بصله كبيره + فلفلايه رومى كبيره فى القليل من السمن.
بعدين نفرم الفراخ المخليه والبصل والفلفل فى المفرمه .
بعدين نعمل القليل من البشاميل بس ثقيل شويه ونعجن الكفته بيه .
ونصبعها ونضعها فى البيض والبقساط ونحمرها فى السمن وبالهنا والشفا.وان شاء الله تعجبكم .
--------------------------------------------------------------------------------
كفته الفراخ علي الطريقه المصريه
كفته الفراخ
وصفه مجربه طعمه لذيذ جدا
المقادير
1- نصف كيلو فراخ بانيه
2- حبه بطاطس كبيره مسلوقه
3- 2 بصله متوسطه
4- 3فصوص ثوم
5- حزمه بقدونس الورق بس
6- 2بيضه
7- ملح - فلفل اسود بقسماط او دقيق اوفيجيتار زيت للقلي
الطريقه
تفرم الفراخ البانيه في الكبه
ونضع عليها جميع المقادير (البطاطس المسلوقه-البصل-الثوم- البقدونس-الملح-الفلفل )
ونضربهم جميعا لحد ما يبقو ناعمين وبعد ذلك نضع عليهم البيض ويخلطو جيدا
نبل ايدينا بالماء حتي لا تلتصق العجينه اثناء العمل وناخذ من الخليط ونشكلها اصابع اواقراص مثل البورجر
نضع الاقراص في البقسماط اوالفيجيتار مباشره بدون بيض لان الكفته بها بيض
ثم نقليها في الزيت ولما تحمر نشيلها علي ورق ماص للماده الدهنيه
وصفه مجربه
بالهنا والشفا