فراخ محشية ارز بالكبد والقوانص
المقادير ..[size=24] [center]
[size=16]فرخة متوسطة الحجم + بصلة كبيرة + ارز + عصير طماطم + سمن للتحمير
ملح وفلفل اسود وحبهانوورق لورو + كبد وقوانص
الطريقة ..
اولآ ابشري البصلة وضعيها علي النار مع ملعقة سمن وقلبيها حتي تصفر قليلآ
ثم ضعي عليها قطع القوانص والكبد وقليل من الفلفل الاسود وقلبي
ثم ضعي الارز وطبعآ الملح المظبوط .. وقلبيهم حتي يتشرب الارز السمن
ثم ضعي عليهم قليل جدآ من الماء وعندما يتشرب الارز الماء ويصبح نصف سوى
ارفعيه من علي النار .. ثم احشي الفرخة بالخليط السابق واقفليها بالخلة
ثم حمريها في السمن .. وضعيها في صنية وادهنيها بقليل من عصر الطماطم المتبل بالفلفل الاسود والملح
وغطيها بورق فويل وضعيها في صنية مع كوبين من الماء وعدة فصوص من الحبهان وورق اللورو
وادخليها في الفرن حتي تنضج .. وده شكلها الرائع بعد ما استوت
فراخ محشية ارز بالكبد والقوانص
المقادير ..[size=24] [center]
[size=16]فرخة متوسطة الحجم + بصلة كبيرة + ارز + عصير طماطم + سمن للتحمير
ملح وفلفل اسود وحبهانوورق لورو + كبد وقوانص
الطريقة ..
اولآ ابشري البصلة وضعيها علي النار مع ملعقة سمن وقلبيها حتي تصفر قليلآ
ثم ضعي عليها قطع القوانص والكبد وقليل من الفلفل الاسود وقلبي
ثم ضعي الارز وطبعآ الملح المظبوط .. وقلبيهم حتي يتشرب الارز السمن
ثم ضعي عليهم قليل جدآ من الماء وعندما يتشرب الارز الماء ويصبح نصف سوى
ارفعيه من علي النار .. ثم احشي الفرخة بالخليط السابق واقفليها بالخلة
ثم حمريها في السمن .. وضعيها في صنية وادهنيها بقليل من عصر الطماطم المتبل بالفلفل الاسود والملح
وغطيها بورق فويل وضعيها في صنية مع كوبين من الماء وعدة فصوص من الحبهان وورق اللورو
وادخليها في الفرن حتي تنضج .. وده شكلها الرائع بعد ما استوت
المقادير ..[size=24] [center]
[size=16]فرخة متوسطة الحجم + بصلة كبيرة + ارز + عصير طماطم + سمن للتحمير
ملح وفلفل اسود وحبهانوورق لورو + كبد وقوانص
الطريقة ..
اولآ ابشري البصلة وضعيها علي النار مع ملعقة سمن وقلبيها حتي تصفر قليلآ
ثم ضعي عليها قطع القوانص والكبد وقليل من الفلفل الاسود وقلبي
ثم ضعي الارز وطبعآ الملح المظبوط .. وقلبيهم حتي يتشرب الارز السمن
ثم ضعي عليهم قليل جدآ من الماء وعندما يتشرب الارز الماء ويصبح نصف سوى
ارفعيه من علي النار .. ثم احشي الفرخة بالخليط السابق واقفليها بالخلة
ثم حمريها في السمن .. وضعيها في صنية وادهنيها بقليل من عصر الطماطم المتبل بالفلفل الاسود والملح
وغطيها بورق فويل وضعيها في صنية مع كوبين من الماء وعدة فصوص من الحبهان وورق اللورو
وادخليها في الفرن حتي تنضج .. وده شكلها الرائع بعد ما استوت
فراخ محشية ارز بالكبد والقوانص
المقادير ..[size=24] [center]
[size=16]فرخة متوسطة الحجم + بصلة كبيرة + ارز + عصير طماطم + سمن للتحمير
ملح وفلفل اسود وحبهانوورق لورو + كبد وقوانص
الطريقة ..
اولآ ابشري البصلة وضعيها علي النار مع ملعقة سمن وقلبيها حتي تصفر قليلآ
ثم ضعي عليها قطع القوانص والكبد وقليل من الفلفل الاسود وقلبي
ثم ضعي الارز وطبعآ الملح المظبوط .. وقلبيهم حتي يتشرب الارز السمن
ثم ضعي عليهم قليل جدآ من الماء وعندما يتشرب الارز الماء ويصبح نصف سوى
ارفعيه من علي النار .. ثم احشي الفرخة بالخليط السابق واقفليها بالخلة
ثم حمريها في السمن .. وضعيها في صنية وادهنيها بقليل من عصر الطماطم المتبل بالفلفل الاسود والملح
وغطيها بورق فويل وضعيها في صنية مع كوبين من الماء وعدة فصوص من الحبهان وورق اللورو
وادخليها في الفرن حتي تنضج .. وده شكلها الرائع بعد ما استوت